yumurta-donasyonu

Yumurta Donasyonu (Yumurta Nakli İle Bebek Sahibi Olmak) 

. Yumurta bağışı yoluyla gebe Kalmak Yeni Bir Uygulama Değildir göster Aslında Yıllardır bu sekilde çocuk sahibi Olan anne ziyaretinde babalar da bulunmaktadır ;. göster Fakat henüz Ülkemizde Yasal Zemini olmadigindan bu konudan bahsetmek daha da Uygun olmaktadır Türkiye'den bu yönteme başvuran ailelerin Öncelikli adresi Kıbrıs 'Yunanistan A.Ş. daki merkezler olarak.

Erken yaşlarda yumurtalıklarını kaybetmiş, erken yaşlarda menopoza girmiş Veya artık çocuk sahibi olamayacak Kadar yaşı geçkin hanımlar yumurta donasyonu yoluyla anne olma mutluluğunu yasaya bilmektedir. Tedavinin başarı yüzdesi ISE Oldukca YÜKSEK olmak ile Birlikte% 70-80 'lere varmaktadır.
Kıbrıs'taki Uzmanlar Bazi hastaların, yakınlarına ait yumurtayla gebe Kalmak istediğini ancak Kendilerinin ilerde doğabilecek sorunlar NEDENİYLE bunu hastalarına tavsiye etmediklerini belirtmektedir.
genç Sağlıklı ettik donörlerin Yumurta bağışında bulunanların kimlikleri bu merkezler Tarafından gizli tutulmaktadır. Uzmanlar, Tüm Sağlık kontrollerinden geçmiş bireyler olmasina importance Vermektedir. Genel Yaklaşımları hasta ettik donör Arasında Fiziksel benzerlik olmasından yanadır.

Nasıl Uygulanır?

Hastanın talebi doğrultusunda cinsiyet tayini, ikiz ettik üçüz doğum tercihleri ​​imkân dâhilindedir. Fakat BBC muhabirine Uzmanlar En Fazla ikiz bebek Tercih edilmesini daha Sağlıklı oldugunu belirtmektedir. Bu yöntemle bebek sahibi olmak isteyen, Edebiyatta, operasyonu yapan merkezler Tarafından AYRINTILI sekılde bilgilendirilmektedir. Operasyonun Ortalama bedeli 15-20 bin lira arası Olarak bilinmektedir. Bu Ucrete accord mutabakat yol ettik Ailenin bu sureçte Tüm Ihtiyaçları Dahildir. Aile, kararını verdikten Sonra operasyon merkezleriyle irtibat kurmak Yeterli olmaktadır. Normal Bir gebelikte Olduğu gibi hasta rutin kontrollerine Ülkesinde devam etmektedir. 
Yumurta donasyonu Uygulaması yapılırken derin dondurucularda saklanan spermler anne adayına Ufak Bir operasyon sonucunda yerleştirilmektedir. Başarı ile Sonuçlanan operasyonlar sonucunda da başarılı Bir hamilelik oluşabilmektedir.