Sohbet Siteleri Geleceği Nasıl Şekillenecek

Bu konularda Çok fazla kaynağın ettik yazının olmadığını düşündüğümüz Için böyle bir yazı yazmayı Tercih Ettik. Daha Önceden Mobil Uygulamalar, görüntülü arkadaşlık ettik canlı görüntülü sohbet gibi Özellikler bulunmamasından Ötürü Basit siteler Oldukca ilgi görüyor kullanılıyordu. Sohbet siteleri zamana yenik mi düşecek yoksa ayakta kalmayı başarabilecekler mi ettik ? Bize bizlere elbette zaman söyleyecektir. 
Anlık Olarak konuşulabilen ettik yazışa Bilinen yerlerin Tamamen ve tamamen yok OLUP gideceğini söylemek biraz falcılık yapmak olur. Burada esasen eski teknoloji ettik görsel Olarak eksiklikleri bir yana bırakmak lazım. Asıl Önemli olan İnsanların tutumlarıdır. İnsanlar Için alışkanlıklarını bir anda Değiştirmek Veya değiştirmesini istemek pek Akıllıca olmaz. Burada kalite Veya Başka Bir özellikten bahsetmiyoruz Kullanıcı Deneyimleri ettik alışkanlıkları bu Olayın devam edip etmeyeceğinin en Büyük anahtarıdır.
Şu Konuda belki etek fikir olabiliriz; ... Mirc adı Verilen programı gün geçtikte popülerliğini yitirecektir Çunku yeni nesil bu programı Hakkında tr Ufak Bir Bilgiye Sahip değiller YALNIZCA daha Önceden kullanan ettik bunu alışkanlık Haline getiren insanları bunu Tercih ediyorlar Sabit Veya standart Olarak Bir Kullanıcı kitlesinin de anlatmeliyiz. Chat Siteleri nin Kullanıcı sayılarında ciddi düşüşlerin oldugunu bizler Kadar sizler de biliyorsunuz. Ancak Tamamı ile Ortadan kalkması gibi Bir durumun söz konusu olacagını hiç sanmıyoruz. İnsanların eski alışkanlıkları değişmediği Sürece bu Tür YERLER ayakta kalmaya devam edip kişilere Hizmet vermeye devam edecektir. omegle tv kameralı sohbet